top of page

Δηλώσεις συμμετοχής στο 4ο διαγώνισμα ΞΕΝΟΦΩΝ


Το περιοδικό ΞΕΝΟΦΩΝ προσκαλεί όσους συναδέλφους το επιθυμούν, να συμμετάσχουν στο 4ο επαναληπτικό - προσομοιωτικό διαγώνισμα που η Συντακτική Επιτροπή του περιοδικού προτείνει. Η φιλοσοφία του προσομοιωτικού διαγωνίσματος ΞΕΝΟΦΩΝ είναι να προετοιμάσει τους μαθητές που θα εξεταστούν πανελλαδικά στο μάθημα ΑΟΘ σε θέματα που απαιτούν μία ουσιαστική εμβάθυνση στην επιστήμη των οικονομικών, λαμβάνοντας υπόψην του ταυτόχρονα τους περιορισμούς του σχολικού βιβλίου. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το διαγώνισμα θα λάβει χώρα την 1η Δευτέρα της επιστροφής από τις διακοπές του Πάσχα, δηλαδή για το σχολικό έτος 2023-24  θα διεξαχθεί την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024.

 

Εάν είστε εκπαιδευτικός σε Λύκειο, προκειμένου να λάβετε το διαγώνισμα και τις ενδεικτικές λύσεις, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής. Όσοι εκπαιδευτικοί εργάζονται σε φροντιστήρια ή αυτόνομα, προκειμένου να λάβουν το διαγώνισμα, τίθεται ως προϋπόθεση η αγορά 3 τευχών του περιοδικού ΞΕΝΟΦΩΝ προκειμένου να τα διανείμουν στους / στις 3 πρώτους / πρώτες σε βαθμολογία μαθητές - μαθήτριες. 


Προκειμένου να προμηθευτείτε το περιοδικό ΞΕΝΟΦΩΝ μπορείτε είτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τις Εκδόσεις Ευρασία στο 2103614968 ή να συμπληρώσετε την φόρμα παραγγελιών https://www.xenophonjournal.com/buy .


Με εκτίμηση,

η Συντακτική Επιτροπή του περιοδικού ΞΕΝΟΦΩΝ

460 views0 comments
bottom of page